top of page

Reviews sessies

F.N. (v) 56 jaar:

Nicolet is een warme professionele begeleider die snel een veilige sfeer creëert. Soul Body Fusion is een simpele methode om meer contact met jezelf te krijgen.

 

 

R.R. (m) 46 jaar:

Hoewel het super simpel klinkt en een beetje op mijn lachspieren werkt, de naam Soul Body Fusion, heb ik aan

den lijve ondervonden dat deze meditatie heel sterk werkt. Een milde liefdevolle uitnodiging om in je kracht te gaan staan. Voor mij werkt het! Ik voelde me welkom bij Nicolet

en vond het prettig hoe ze subtiel en met aandacht de sessies begeleidde. Ik had niet verwacht dat het een zo diepgaande ervaring kon opleveren.

 

 

C.P.L.A. (v) 54 jaar:

Opgezogen door de dagelijkse bezigheden, voorbij lopend aan mezelf. 

Soul Body Fusion heeft me laten stilstaan en me bewust gemaakt van mijn lichamelijke toestand binnen enkele minuten. Ik beleefde het als confronterend toen ik ervoer hoe moe mijn lichaam was na de eerste keer SBF, maar ik was ook dankbaar om het te mogen ervaren. SBF bracht mij innerlijke rust en een helder inzicht, waardoor mijn handelen in het dagelijkse leven veel gerichter en doorleefder kan plaatsvinden. Grip op de zaak krijgen vanuit het mijzelf. Het was voor mij erg prettig en het voelde veilig om Nicolet als begeleider in deze te hebben. Ik heb haar aanwezigheid als uitermate professioneel ervaren. Mijn dank.

Image by Arron Choi

Reviews Practitioner- workshop

2021

Bianca:

Tijdens de workshop was er een goede balans tussen informatie en oefeningen. Het was een hele fijne natuurlijke omgeving en de locatie was prachtig. Er was een heerlijke gezonde lunch en er was voldoende te eten en te drinken. Jullie uitleg was duidelijk maar ook luchtig. Door jullie heldere informatie en voldoende ruimte om in rust te oefenen, zowel binnen als buiten, heb ik kunnen ervaren dat SBF veel ontspanning geeft. Mede hierdoor ben ik nog enthousiaster geworden over SBF. Dit alles maakte het tot een leerzame en ontspannen dag. Mijn intentie is om na deze dag iedere dag 5 a 10 minuten voor mezelf vrij te maken hiervoor. Want wat heerlijk om elke dag zo te kunnen beginnen! Liefs Bianca.

Monique:

De rust van de sessies vind ik heel prettig. Soul Body Fusion geeft handvatten om snel tot jezelf te komen. Ik vond de oefeningen heel prettig en rustgevend. Ik ben nog enthousiaster en zal mijn inzichten zeker gebruiken in mijn leven.

Sonja:

Het was een gezellige workshop. De sfeer was open en alles was goed duidelijk. Ik begrijp Soul Body Fusion nu beter en er gebeurde ook echt wat tijdens de oefensessies. Na éen keer was ik rillerig en na de andere keer was ik heel rustig. Ik vond de oefeningen dan ook heel bijzonder. En ik ga zeker verder met sbf.

Marleen:

Ik deed voor de tweede keer mee aan de workshop, deze keer live. En ik vond het weer super leuk. Ik was erg onder de indruk van de fusion die ik kreeg, jeetje dat was echt heftig! Alsof er een blokkade uit me getrokken werd. Ik raak er nog steeds ontroerd van. Ik weet dat er een blokkade zit en die is nu keihard aan het loskomen. En daar ben ik zo verselijk dankbaar voor. Ik ben gewoon fan en word steeds meer fan.

Sandra:

Ik ben zeker nog enthousiaster geworden  over sbf door de workshop. Ik ga er over lezen! Het voelt goed om de energie te ervaren want het is zo belangrijk om de algehele energie te kunnen verhogen. Jullie uitleg was goed en ik vond het met name fijn dat er veel tijd om te oefenen was. Ik voelde zelf vnl rust tijdens de oefeningen.

Nella:

Ik vond de workshop in zijn totaal goed en ik vond het een heel gezellige dag. De oefeningen waren fijn, ik had bijzondere ervaringen en zal mijn inzichten zeker kunnen toepassen in mijn leven. Ik voel nu een paar dagen later al duidelijk veranderingen om me heen. Het is even wennen, verder houd ik het rustig. Ik ga het sbf boek zeker leven.

S.A. (v) 40 jaar:

Wat ik mooi vond bij jou is de kracht van de kwetsbaarheid. Door jouw openheid ontstaat er ruimte en een warme bedding om het proces te ondersteunen. Dank 😊

 

 

2020

C. H. (m) 44 jaar:

Het samen ergens naar toe 'bouwen', gelijkgestemden onder elkaar, iedereen vanuit zijn eigen perspectief is een mooie ervaring. De chemie tussen jullie twee werkt erg goed, dat merk je tijdens de twee sessies. Wat je niet kunt spelen als een toneelstukje. Jullie zijn enthousiast, gedreven en geloven in wat jullie doen. Via Zoom werkt het denk ik net zo goed om de uitleg te krijgen.

Ank:

‘Wat ik waardeerde aan de workshop is om 'het er over te hebben': ervaringen te horen van Nicolet en zeker ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik had het boek al wel gelezen, maar de workshop voegt wel degelijk iets toe. Daarbij bracht Nicolet het heel duidelijk en rustig, dat was zeker ook prettig.’

foto nic.jpg
About
Services
bottom of page