top of page

Over

Nicolet Goedhart

fotootje.jpg

Welkom! Ik ben Nicolet, 50 jaar, getrouwd en moeder van drie zonen

van wie er nog één thuis woont. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn

als leraar op Vrije scholen, ben ik daar nu kwaliteitcoördinator.

Ik hou van wandelen en ik zing met veel plezier in een vocaal ensemble.

Toen ik in 2019 thuis kwam te zitten met een burn-out, wist ik meteen dat het in mijn geval ging om een spirituele crisis; ik voelde al heel lang dat ik in de knel zat en worstelde met het doorbreken van patronen die mij niet langer dienden. Ik wilde verandering en ik wilde die graag groot! Omdat ik niet anders wist dan hard werken, ging ik dus nòg harder werken om die verandering te bewerkstelligen. Zo had ik immers jarenlang ons uitdagende gezin draaiende gehouden, had ik mijn man ondersteund in het waarmaken van zijn kunstzinnige dromen en zo werkte ik ook op school waar van mij, naast het geven van spiritueel geïnspireerd onderwijs, verwacht werd ieder lesuur leerlingen aantoonbaar te stimuleren om vooraf gestelde doelen op het cognitieve vlak te behalen. Ik strekte me meer en meer uit en verloor mijzelf.

 

Soul Body Fusion leerde ik kennen nog voordat ik ziek werd. Mijn schoonmoeder bood mij spontaan een sessie aan toen ze zag hoe moe ik was. Ik ging er klaar voor zitten want ik wilde immers veranderen! Wat er toen gebeurde, gaf mij heel veel inzicht. Ik zette me schrap en wilde.. niet. Er schoot door me heen: ‘Als ik dit toelaat, als ik mijn ziel werkelijk de ruimte geef, dan kan ik niet meer functioneren zoals ik dat nu doe!’

Ik vergat de sessie zo snel als ik kon want ik moest die avond een concert geven, het schooljaar moest de daaropvolgende weken worden afgerond en er stond die zomer een verbouwing gepland.... 

Dat is allemaal gelukt. Natuurlijk! Maar niet lang daarna knapte er iets in mij. Meteen wist ik dat het om een spirituele crisis ging, dat ik meer contemplatie in mijn leven wilde, ruimte voor stilte en dat ik vooral bij mezelf wilde zijn. Een wens die ik al van kinds af aan koesterde maar nog nauwelijks vorm had kunnen geven.

Opnieuw was het iemand uit mijn omgeving die mij Soul Body Fusion aanraadde. Ik heb de twee boeken van Jonette gekocht* en wat ik daarin las, viel in vruchtbare aarde. Ik herkende in Jonettes levensverhaal mijn eigen zoektocht naar dagelijkse spiritualiteit en vooral haar eerlijkheid  gaf mij de moed om Soul Body Fusion toe te passen in mijn leven.

Soul Body Fusion heeft mijn herstel zeer krachtig ondersteund. Het maakte me autonoom en bewust van de processen die gaande waren; ik was deelnemer aan mijn eigen genezingsproces. Daarbij heeft het mij een nieuwe richting gegeven naast het werk in het onderwijs: ik verzorg Soul Body Fusionsessies in mijn praktijk en in juli 2020 heb ik de teacherstraining bij Jonette afgerond. Samen met collega- teacher Maddy Devi geef ik nu met veel plezier workshops op locatie en online.

 

Waarom Soul Body Fusion?

Omdat ik iedereen deze prachtig milde ondersteuning gun bij de veranderingsprocessen op weg naar jeZelf!

* Jonette Crowley, ‘De Adelaar & De Condor’

Jonette Crowley, ‘Soul Body Fusion’ 

foto certificering.jpg.png
bottom of page